Egyszer volt, hol nem volt...

Igen, mit ne mondjuk elég megnyerő cím, már mint annak aki rajong a Disney-ért és a mesékért. Személy szerint én imádom őket, és nem nőttem ki belőlük, a mai napig is meg nézem a meséket. Nálam az abszolút kedvenc Hófehérke, nem véletlen, hogy Instagram-on is ezt a nevet használom.

Tumblr 

Először tesóm kezdte el nézni, de végül ő abbahagyta és rá pár hónapra kezdtem én. Hogy miről is beszélek?  Persze a sorozatról Once upon a time/Egyszer volt, hol nem volt... . Ahol a Disney hercegnők a mi világunkban élnek, az igaz szerelem csókja képes minden átkot meg törni és minden varázslatnak ára van. Ha eddig nem néztétek a sorozatot ajánlom gyorsan bepótolni az a 4. évadot. Nagyon megéri! :) mert különben nem fogod érteni amikor arról beszélek, hogy Hook kapitány milyen szexi, Hófehérke egy bajkeverő vagy a Gonosz Királynő éppen milyen lenyűgöző! (Uhh amit imádok még az hogy Hófehérkének rövid haja van!)

Maaaagic 

Ha nem ijesztettelek el evvel a hosszú beszámolóval, akkor van egy meglepetésem.
Ha szeretsz körmöt festeni és kihívásokban részt venni, akkor kövesd figyelemmel a blogot, mert jövőhéten jelentkezek a Once upon a Time kihívással és a kódokkal! :)

Puszi: Petra

Untitled
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a sorozatot!!! *-* És úristen, Hook tényleg nagyon jól néz ki. De azért a Vadász se volt rossz ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom! :) Igazad van a Vadász is nagyon jó, olyan kár hogy csak pár rész erejéig láthattuk! ;)

      Törlés