Essence és Catrice szerzemények

Sziasztok!

Ugye nagy leárazások vannak az Essence-nél és a Catrice-nél is. Az Essence termékek 350 Ft-os egység áron kaphatóak, és be is szereztem néhány dolgot.

  1. Essence: all about paradise (szemhéjfesték)
  2. Essence: Studio Nails Pocket file set (körömreszelők)
  3. Catrice: Infinite Shine Lip Gloss
  4. Rimmel: Scandaleyes flex mascara
  5. For Your Beaty: tükrös kis fésű

1. Essence: all about paradise (szemhéjfesték)

Nagyon szép színei vannak, a fehéret, barackot és zöldet tuti használni fogom, de a többi színt meghagyom nyárra. Ami nagyon tetszik még benne, hogy nagyon szép erőteljes, pigmentált színek vannak a palettában. De nézzétek meg a képeket:




2. Essence: Studio Nails Pocket file set (körömreszelők)

Nem sok mindent tudok még róla mondani, de annyira édesek ezek az idézetes képes körömreszelők, hogy szükségét éreztem megvenni őket!


3. Catrice: Infinite Shine Lip Gloss 020 Best Seller, Truth Teller

Imádom ezt a színt, van egy ilyen színű rúzsom az Essencetől a Barely there! és ahhoz kerestem egy színben hozzá illő szájfényt, de persze magában is szívesen használom.


4. Rimmel: Scandaleyes flex mascara

Ez a szempillaspirál egy ezres volt, és imádom az ilyen nagy keféjű pillaspirálokat, hozok nektek majd tesztet róla, mert hatalmas pillákat varázsol.


5. For Your Beaty: tükrös kis fésű

Először is passzol a zöld színe a szempillaspirálhoz, 200 Ft volt a Rossmann-ban szerintem nagyon hasznos mert kis helyen elfér és a tükör is nagyon hasznos ha van nálunk.


Puszi: Petra

 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése